LINEDANCE ROZENBURG


Welkom bezoeker. 

Dit is de website van Time2linedance voor wanneer u wilt gaan Linedancen.

Time2linedance is New Line Dance anno 2.0

In Spijkenisse kunt u op verschillende locaties bij ons Line dance doen.

Onze groep bestaat uit een tal van dans leraren welke op een ongedwongen manier maar op nivo gebaseerd, les geven.

Heeft u Line dance nog nooit gedaan, of doet u Line dance al enige tijd, wij zullen u de grondbeginselen leren of u op een hoger nivo brengen.

Dit alles gebeurt op hedendaagse muziek, maar ook op originele country muziek. Zoals nivo 1.2.3.4. van Ultra beginners tot gevorderd van funky tot kinderen.

Wij zijn gevestigd in diverse locaties in Spijkenisse. Op iedere locatie wordt lesgegeven op diverse nivo's. 

Er wordt bij Time2linedance naar u geluisterd en op basis hiervan wordt er les gegeven in diverse stijlen. Bijvoorbeeld op country, latin, pop of ander soort muziek.      

 U krijgt update dansen uitgelest en afhankelijk van de groep (North Dancers,  City Dancers,  Maas Dancers,  The Rose Dancers,  T2LDkids)  elke week of om de week of eens in de maand net wat de mensen aangeven en aankunnen.

 Deze dansen worden u uitgelest door Erica van der Noll ook manager van onze Evenementen en Cd avonden.

                                  

Mocht u naar een Line Dance Event of Festival  willen, dan kunt u veel van de uitgeleste dansen mee doen. 

Houdt u van wat extremere muziek en dansen dan kan Time2linedance u dat ook aanbieden. Wij hebben ook een groep de (StudioT2LD) waar u les krijgt in het BuurTerras met movements uit de Hip Hop Salsa Jive scene.

Deze les wordt gegeven door Joran van der Noll die naast het uit lessen van de top dansen ook de muziek selecteert uit bijvoorbeeld de top 40 om daar zelf zijn eigen choreografie op te maken. 

Naast volwassenen, vergeten wij ook de kinderen vanaf 8 jaar  niet. Elke woensdag middag geven wij dansles. Laagdrempeligheid staat voorop bij (T2LD) en je krijgt er Newline dansen uitgelest vanaf €5,- per maand. De eerste dansles is gratis. 

Dit wordt gedaan deels speels en deels serieus.

Daar wij diverse nivo's aanbieden, kunnen zij bij ons makkelijk doorstromen naar een andere groep, waar zij tot op een hoger nivo les kunnen krijgen. 

Wilt u een Workshop of Demonstratie van ons krijgen? Of misschien onze Dj Jor inhuren, dan kunt u ons een email sturen met uw wensen en vragen, zodat wij u een persoonlijke offerte kunnen uitbrengen.

Tegenwoordig hebben we ook pagina's voor Dance Upload van jou eigen dansen. En Dance Download voor de dansen van onze huis Choreograaf Joran van der Noll.

 

Sponsoren en donaties zijn echt nodig om doelen te halen en voor het onderhoud van deze website. 

Er is ook een handige nieuwe pagina voor Online tickets

Speciaal voor onze Clubleden hebben we een VIP Membership pas gemaakt. Als dank voor jullie tomeloze inzet voor onze Club. Zonder jullie is er geen Club. Jullie kunnen gebruik maken van kortingen, leuke aanbiedingen en privé berichten met geheimhoudingsplicht

U kunt zien dat wij als Time2linedance van veel Line dance markten thuis zijn, zodat u altijd wel bij een van de groepen kunt leren dansen. Dit alles kunt u alleen doen. Een partner is niet nodig om te kunnen Line dancen.

De leden bij Time2linedance hebben de leeftijd van 8 tot 84 jaar, dus schroom niet en doe met ons mee of kom eens bij ons kijken. 

Er is altijd wel een of andere locatie van Time2linedance bij u in de buurt.

Er is bij Time2linedance ook een logo beschikbaar die op kleding bedrukt kan worden. Bij interesse of voor de prijs stuurt u een email.

Voor vragen en informatie kunt u ons bereiken via de mail of u kunt ons bellen. 

Veel plezier op onze website en misschien tot ziens op een van onze locaties of op uw locatie.